ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Συντονιστικό της ΛΑ.Ε. Λάρισας, αναφερόμενο σε δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης, δηλώνει τα παρακάτω:
Η ΛΑ.Ε. δηλώνει κατηγορηματικά ότι όχι μόνο δεν στηρίζει την “Συμπαράταξη Λαρισαίων”, με επί κεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Καλογιάννη Απόστολο, αλλά αντίθετα θεωρεί ότι η πόλη της Λάρισας χρειάζεται μια Δημοτική Αρχή με άλλον, πολύ διαφορετικό, ριζοσπαστικό, προοδευτικό, δημοκρατικό προσανατολισμό, για να ανοίξει ένα καινούριο κεφάλαιο για την πόλη, το λαό της και ιδιαίτερα την νεολαία της.
Αυτήν την κατεύθυνση, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις αρχές μας και στις ανάγκες της πόλης, υπηρετούν όλα τα μέλη και στελέχη της ΛΑ.Ε. Λάρισας.
Στο πλαίσιο αυτό η ΛΑΕ δηλώνει ότι δεν θα διατηρήσει οργανική σχέση με μέλη που στηρίζουν ή θα στηρίξουν την παράταξη “Συμπαράταξη Λαρισαίων”.
Λαϊκή Ενότητα Λάρισας
21.02.2019